Helg

Vem bestämde att det skulle bli såhär? Inte jag iallafall.  Blir ju rent deperimerad alltså... Ja jag pratar om vädret! Värsta blasket ute. usch!

Idol är över, rätt person vann.. men med facit i hand vet vi ju redan att 2an kommer slå bättre, så har det varit alla andra år, varför skulle det inte vara så nu?! Dock tycker jag nog att det är en ganska tråkig låt som är idollåten. Då var ju idolernas egen idollåt mycket bättre, *hihi*
Amanda valde som vanligt en låt där hon fick skrika å va hes.. kan hon nåt annat? Fast å andra sidan, eftersom hon verkar va skadad och sjunger så naturligt så är det väl bättre att välja sånt som ska låta så än att försöka sig på en "vanlig" låt å förstöra den. Jag gillade iaf Amandas version av Hallelujah låten i förra avsnittet av idol.

Jag försöker få ett svar av min käre festman hur han ska göra helgen innan nyår. Jag jobbar eftersom jag MÅSTE men är ledig själva nyår. Å jag vet att så länge vi har skilda bostäder så kommer inte Lars ha nånting att pyssla med när han e själv hos mig, å det förstår jag att de kanske e tråkigt, men ändå. Hur frustrerad kan man bli undrar jag. Det löser sig säger han. I helsike heller, säger jag. Saker löser sig aldrig av sig själv. Vill man ha saker lösta får man fixa det själv, vet jag av erfarenhet!  Verkar som vi ska va här i Viken mest hela julen å mellandagarna oxå. inte för att jag inte vill vara här, men jag har ju Börje också som jag måste tänka på. Dessutom vill jag vara hemma hos min familj och hemma hos mig lite oxå innan jag ska jobba igen. Det är tradition att åka på Birsta på mellandagsrea... traditioner är till för att brytas nu.... Detta är inte färdigdiskuterat säger jag bara.

*gud vad det luktar bullar här*

äh!

Tills jag skriver igen // hoppelihej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback