Påsk

Brukar normalt folk fira med ägg å typ julbord fast ja det heter väl påskbord. Det blir inget sånt för mig i år. inte ens ägg... varje ägg är 2points... Jag håller mig till ordinarie viktväktarmat. vad vet jag inte riktigt än, men det blir nog bra med det.  Ska iaf införskaffa lite frukt så jag har nåt att äta när mina jobbarkompisar glufsar i sig av jobbfikat. Det bästa med att jobba helg (dagturer) är förmiddagsfikat, men det blir som sagt inget sånt för mig. Dessutom visade vågen hos viktväktarna på +2hg förra gången så det vore fan bäst att bara dricka vatten... om jag har tur så ska väl flytten nästa vecka ta lite.

Jag hörde av Jessica att Lenita kommer upp till sista april (mest troligt) Hur kul som helst, har dessutom anmält oss till sista aprilfesten hos Boppe, ska bli roligt.. får väl va försiktig med alkoholen bara,... har inte druckit nåt sen januari.. inte för att jag har saknat det heller men toleransnivån var ju ganska låg redan innan! :-)

Nu börjar det likna sarajevo här hos mig, ah okej då, jag vet inte hur det såg ut i sarajevo när det var krig där, men det var nog nåt i stil med hur det ser ut här.. höhö!
Börje försöker dessutom göra inbrott i varje kartong han kommer över, inte populärt!

Å så över å ut

Nu närmar det sig...

Ja uscha vad tiden har gått fort. nu är det bara dryga veckan kvar tills vi flyttar. Jag sover kanske en natt till hos Lars! Sen bor vi tillsammans. Jag har en "härlig" 6dagarsvecka framför mig nu på jobbet. Det är tur att det är storhelg till helgen, det ger hyffsat fina pengar i slutet av april. Tror storhelgstillägget ligger på drygt 80kr timmen.. å jag gör 32 såna timmar i den här påsken. drygt 2500kr extra då..
Jag tycker det känns som att jag inte har så mycke mer å packa, men när man gluttar i skåp å lådor är det genast mycke mer än man tror. Fast så värst mycket är det inte kvar!! Har inte varit knusslig heller, allt skit ryker, har slängt en hel del. Dessutom är jag ju så himla snäll oxå, lillebror fick min fina byrå.. han behöver den bättre än jag, då hans garderob rent utsagt brakade ihop. Tobbe å Camilla fick min kubhylla! Fast det var ju i somras men ändå!!
Jag har kartonger i vardagsrummet, klädkammaren och skrubben i hallen... Längtar gör jag iaf till annandag påsk när jag dundrar med min stor Seat till Lars.. Där byter vi bil å kör Citroën C5 resten av veckan. Det mest gruvsamma e allt körande.. det är ju inte bara till nästa kvarter vi ska åka, det blir ju 6mil i endera riktning vi ska åka (läs: jag ska köra)

Idag var pappa här å fixade upp listen ovanför kaklet i köket! Det blev lite trixigt men FAN vad bra det blev, att jag inte fixade det här tidigare, man e ju för dum alltså. När listen sedan var på plats drack vi popcorn-kaffe! Fyfan vad äckligt, mitt kaffe smakade popcorn.. helt seriöst, jag gör kaffe alldeles för sällan. En ny perculator och kanske en kaffemaskin ska det iaf bli efter flytten.

Har nu fått PC-mage.. å alla som vet hur magen kan bli av penicillinknaprande så är den saken färdigdiskuterad nu! *najs*

Nu ska jag dra en kik på jordens kanske sämsta såpa "Andra Avenyn"

Hejrå

Min doktor ringde

Min läkare på lungkliniken ringde idag, hon hade fått provsvaren från förra veckan. Jag har Helicobacter i magen, kort sammanfattat en sorts magsårsbakterie. två olika antibiotika i kombination med magsårsmedicin tar bort bakterien och förhoppningsvis även mina utslag, som kan vara orsakade av den hära bakterien. De e tur att man e överbetald.. har den här månaden hämtat ut mediciner för nästan 500kr.

Jag sa till Lars att det får bli vatten å kärlek resten av månaden!

Hej hopp tills nästa gång

VKS...

Jag har en egen förkortning : VKS... ja okej då, det betyder VinterKräkSjuka! Denna mindre trevliga epidemi har drabbat mitt jobb. 20 av 26 är sjuka (mina patienter alltså) Var väldigt nära att vända i dörren i måndags när jag såg skylten om besöksförbud! Jag tänkte, faaan!! ingen har sett mig, jag drar hem! Men jag gick in.. Peppar peppar så har jag klarat mig, än. jobbade kvällen igår, likaså ikväll. Igår var jag ensam syster, men ikväll är vi två, det är skönt, man kan vara mera delaktig då!
Har gjort en viktväktargryta nu på morronen. med vitkål, qourn och svamp! skall serveras med potatis och lingon. Luktar väldigt gott, det stod att den goade till sig om den fck stå, så den ska få vara tills i morron lunch. Vilket iofs betyder att jag måste koka potatis ikväll när jag kommer hem. :o/

Den här bilden knäppte min lillebror med sin mobil Till mig.... ------>  Snygg- Erik! Han ställde gärna upp!!!!

här kommer lite mera bilder    
Förklaringar till bilderna.
1. Börjes favorit liggställning!
2. Michaela & Jonathans bröllop
3. Rolig tomat i växtuset där bröllopsfesten hölls
4. Robert å lillebror på kräftskiva i april 2007

Ja det får va bra så!!

Heipa!

Lungan!

Var på läkarbesök i måndags. Träffade där Dr Maria Håkansson (som f.ö. finns med i den där landstingsalmanackan som vi fick i början av året) Hon kunde glädja mig med att mina utslag knappast troligt berodde på KATT, MJÖLK eller VETE, det var för lite reagens för att det skulle vara det. De e ju bra, då får ju Börje bo kvar ett tag till. ;-) Men hon hade heller inget annat bra och skylla på, tog lite mera prover, halsodling, två olika blodprov å så ska jag bajsa i ett rör... blir trixigt att finna på... huhuhu,..  Fick iaf nya antikli-tabletter som jag ska prova.. tycker bara antihistaminerna fungerar nån enstaka dag bara. Fick även Ranitidin, som i kombination med antihistamin kan ta bort utslag... det var nån som provat det å det hade fungerat. Vi får se, hon sa iaf att vissa människor kan få såna här utslag utan någon egentlig anledning, å sen vips så försvinner dom, men jag kan ha dom alltifrån nån månad (halvår snart) upp till typ nåt år. Aja, bara det försvinner så e jag nöjd!!

Hämtade mobilen i tisdags... det behövdes inte betalas... alltså gick den skadan på garantin, vilket jag inte trodde att det skulle göra.. sparade/tjänade 400kr på det. Känns iaf bra att ha min gamla vanliga telefon igen.

Det föds bebisar till höger å vänster nu.. Katrine fick sin skrutt i måndags, å Lars's morbror fick sitt barn, som f.ö. ska heta JOAR av alla namn... i onsdags. Många att hålla reda på i mars med andra ord.. har dessutom storebror, Lars, Fredrik, å Per att komma ihåg.. men dom två sista brukar jag inte uppvakta mer än att jag skickar ett grattis typ.

Drygt två veckor kvar, då måste lägenheten va i stort sett helt nerpackad. Jag jobbar ju hela påsken å på annandagen åker jag till Viken å hämtar Lars å byter bil. sen på tisdagen så smäller det liksom till... ska bli jättekul! Gruvsamt för allt packande å framför allt uppackande! Bära får pappa å Lars göra.. jag e ju tjej så jag slipper *hehe*

Har sökt tjänst i Bräcke, väldigt många tror att jag får jobbet, men jag måste va realist å rikta in mig på att inte få det, enda nackdelen med att få det vore att jag inte får semester i år. men det kan jag ju i såna fall ta i höst.. vi kanske ska ut å resa när det börjar ruska till sig här hemma, vi får se!

Det får duga för nu

Som jag, Katrine å Sandra sa på glada nittiotalet; Puss å gurka!!!!