Om det var jag

Vart är det dom går och vad är det dom gör?
Dom fortsätter gå, men dom tittar på dig
Några stannar, några stirrar
Men skulle dom hjälpa dig, bryr dom sig?

Hur var det du föll, föll du ens?
Är du lycklig när du sover under stjärnorna?
När det är kallt, är det hoppet som håller dig varm?

Endast lite småpengar är allt jag kan ge
Men vad hjälper det när du inte har ett hem?
Några vänder sig om så dom inte ser
Jag slår vad att du ser efter om det är jag

Hur var det du föll, föll du över huvudtaget?
Är det ensamt där du är, sovandes mellan bilarna?
När det åskar vart gömmer du dig för stormen?

Kan du någonsin förlåta min självömkan?
När du inte har någonting, och du bor på stadens gator
Jag kunde inte leva utan min telefon
Men du har inte ens ett hem

Hur var det vi föll, kan vi ens resa oss?
Är vi lyckliga där vi är, på vår ensamma lilla stjärna?
När det är kallt, är det hoppet som gör dig varm?

Vart går dom, vad gör om?
Dom fortsätter gå, dom tittar på dig


*fundera på vart ni läst detta tidigare*

Jag älskar dig!

Min Lars e underbar, älskar honom mer och mer för varje dag. Kan inte tänka mig ett liv utan honom, å nånstans tror jag han känner likadant.
På tisdag när lönen kommer ska jag fixa lite saker.... tex bli utfattig genom att betala mina räkningar. Har dessutom en känsla av att en av mina räkningar e borta... får väl vänta på en påminnelse. Hittar den verkligen inte!
Ska försöka att ta mig till strömsund till helgen, tror jag måste på dollar å kolla vad som finns där. Tror att jag kan hitta Isac å Liams julklappar där, om ja har tur. Till Alexandra har jag redan bestämt vad jag ska köpa, bara att hoppas att det finns kvar, hon e ju så prinsessig nu så det är bara sånt som gäller.

Hoppas iaf att julen framöver kommer vara en viktig för oss, har inte känt för att fira jul på ca 10 år nu, så det är dags att göra nåt åt det. Får vi barn får vi väl göra julen för dom om inte annat.

Jag hoppas att det dyker upp nåt jobb till min darling här snart. Det blir jobbigare och jobbigare det här att han är där å jag här, om ni missförstår mig rätt, vill ju kunna pussa på å gosa med honom när jag vill, det kan jag inte nu. Vi får se vad som händer år 2008. Hoppas på många roliga förändringar.

"För den du alltid ville ha, ja han är med mig nu,
och jag har aldrig mått så bra, för han är med mig nu!" 

Förändringar i sikte

Det är mycket som händer nu!

Jag hoppas att min kära doktor har skrivit min remiss till lungmottagningen..... så jag får någon reda i vad det är jag inte tål. Nu börjar jag tro att det var nåt annat skit än min katt, med tanke på att jag inte har haft några utslag på över en vecka. Kan va så att penicillinet jag åt förr-förra veckan har tagit bort nåt i kroppen, vad vet jag. remiss ska iaf vara på väg... kan ju kännas fett skönt att få veta, oavsett vad det nu skulle kunna va!

Nu verkar doktorerna inte veta vad det är dom har hittat i huvudet på farmor, tumör eller metastaser från hennes bröstcancer.. helt onödigt ändå vad det än är tycker iaf jag. Behandling eller inte, jag får dubbel information hela tiden, så jag skulle nästan vilja prata med doktorn själv så man får veta exakt hur det är tänkt framöver. Kanske borde ringa doktor å fråga. farmor skrivs ut i morron.

Pengar pengar pengar. fick för mig att jag skulle kolla min postkodlott... å det var tur det. GRATTIS stod det när jag tryckte in mitt lottnummer. 1000kr direkt in på kontot i slutet av månaden. Jag vet exakt vart dom pengarna kommer att gå...
Jag bestämde mig för att skaffa posklodlott då när det var grannyra på frösön, då Anna å Ulf vann typ 1,4 miljoner var.. Jag är nu en bit på väg.

Jag har haft min underbara älskling hos mig i helgen, Vi tog en sväng ner på stan i lördags.... först stannade vi till på Artellerigatan å köpte ett köksbord å 4 stolar till mig. (Jag har nu pensionerat mitt barbord å barstolar) För endast 300kr plus lite limmande så har jag nu ett perfekt lagom stort bord å 4 helt okej schyssta stolar, i mitt nytapetserade kök. blev hur snyggt som helst. Vi kollade lite överallt på stan, men det vi verkligen skulle kolla fixade vi direkt.. berättar senare vad det var vi kollade.

Har lyckats dra på mig nåt skit på datorn tack vare MSN, funderar helt seriöst på å lägga ner det. men då blir man väl helt osocial. Ska hursomhelst ta med mig datorn till lillebror på tisdag efter jobbet, han kan ju sånt där. nåt skit nånstans i datorn e det, och skiten skickas dessutom vidare utan att jag gör nåt. Ska sluta att ta emot filer som ska packas upp hädanefter... man blir ju urlurad eftersom det är ens vänner som skickar, å då misstänker man ju ingenting ju...

Alrig ska jag sluta älska dig
du är allt jag har och allt jag ber om


nu får det va slut för todäj

My name is Cancer

Någon har presenterat sig så för min älskade farmor....Varför inte låta henne dö för att hon är gammal istället för att tvinga på henne en hjärntumör? Inte kommer dom göra nåt åt det heller pga hennes höga ålder... antar jag. Kan man förbereda sig inför någon annans död? Helt plötsligt står jag på den sida som mina patienters anhöriga brukar stå.

Måste nog ringa pappa å prata. Tror inte han vet än.

Kramselikram

Aj som fan... å lite annat

Ibland e jag dummare än tåget., ja jag brukar inte hävda motsatsen heller men ändå. Kort summering av veckan inklusive förklaring till varför jag har ont.
Måndag= Ledig.. ska jag va ärlig har jag inte den blekaste om vad jag ägnade mig åt denna dan... mer än att jag var på Rusta å kollade efter tapeter... Lugn dag. Javisst ja.. Chefen ringer och ber mig att jobba natten mot torsdag med kval.övertid dvs MONEY MONEY MONEY... det ska dock tilläggas att jag redan har hela onsdagen spikad med planeringsdag med jobbet på Radison SAS.
Tisdag= på jobbet. fick lite nya arbetsuppgifter som pga sekretess inte kan beskivas med ord.... skall upplevas  och genomföras, dock en ganska lätt (eller det beror väl) men ack ganska avancerad uppgift. Åker med Towe till Rusta och KÖPER tapeter till mitt kök.
Onsdag= Kl 8,00 Radison SAS.. massa prat hela dan, å nå grymt me fika å mat.. maten står som spön i backen, är konstant mätt hela dagen, planeringsdan e slut kl 16,15 jag älgar hem å slänger mig i säng, vill ju hinna sova lite innan jag ska jobba igen. i vanliga fall brukar jag lägga mig senast 16,00 när jag ska jobba natt. nu blev det lite senare. vaknade 18,45 av att martin stenmarck... eller rättare lillebror ringer, pga hans demens hade han glömt att jag skulle sova inför natten. Aja nu e jag vaken å bestämmer mig för att inte sova nå mer. Åker på jobbet så jag är där i bra tid. Får rapport, å börjar jobba. Lugnaste natten i min nattkarriär.

Det som rubriken nu åsyftar är nu detta: På planeringsdagen bestämdes att jag skulle bli ansvarig för medicinteknisk utrustning såsom: blodtrycksmanchetter, stetoskop, termometrar och blodsockermätare, dvs att de fungerar, OCH att dom numera skall finnas ute på våra sjuksköterskeexpeditioner. så när klockan är nånstans mellan 1 och 3 så börjar jag pyssla med det där.  Jag hittar två lämpliga kartonger som jag tycker att jag kan använda, men dom e ju alldeles för höga så FRAM  MED KNIVEN.... en liten sketen kartongkniv. Först slinter kniven iväg så jag rispar mig i/på magen... å så igen, på samma ställe.. Det var då själva fan muttrar jag å drar till med kniven, för nu är jag snart klar... å vips så har jag kniven I handen mellan tummen och pekfingret... SMÄRTA!!!!!!!!!!
Skyndar mig att spola och tvätta. sätter på plåster när det slutat blöda å fortstätter som inget hänt. Jobbar klart å åker hem å sover.. Jag har iaf tjänat en hacka pengar utan större ansträngning på den natten.

Torsdag: sover mellan 8-12, sätter mig i bilen å åker till Bräcke. Först till mamma. Silly har fångat sin första råtta nu, hon e så duktig min lilla kattflicka. Vi bestämmer att hon ska bo kvar där så jag ska göra ägarbyte på henne i veckan. Får med mig porslin till lillebror plus några lampor å lite sängkläder. Åker till Lars, världens underbaraste pojkvän.  Vi köper mat på thai-restaurangen å sen hoppar vi i säng... huhuhu. å sover! :-D

Fredag: ringer på jobbet och meddelar min sena ankomst. Lagar lunch till älsklingen, äter å sen åker vi på våra jobb.. pussas lite innan såklart. Kommer på jobbet, springer i princip hela kvällen, med uppehåll för lite middag och en kopp kaffe kl 18. när klockan e Rapportdags får jag en kexchoklad av Maud...det var henne jag jobbade för när jag jobbade natten, å skar mig... påpekade att allt var hennes fel! (hihi) Maud kollar på min hand å konstaterar att det kommer bli infekterat det där såret... inte så lätt att hålla sår i den regionen torra, med tanke på all handtvätt och handspritande man utsätts för otaliga gånger på ett arbetspass. Maud hämtar grejer å lägger ett spritomslag å lindar min hand, så jag ser riktigt sjuk och lidande ut. ackar för hjälpen å sen åker jag hem, lämnar grejerna från mamma hos lillebror kristoffer först. Massa snö i luften!

Lördag: dvs idag. Vaknar vid nio, handen bultar nåt alldeles grymt. bestämmer mig för att lätta på förbandet för att se. apsvullet, knallrött å kokhett, funderar över situationen, hur gör jag nu? klämmer lite på handen, å såret spricker upp.. man ser att det är varig därunder... börjar må illa å blir alldeles kallsvettig. måste sätta mig på golvet så jag inte svimmar. funderar länge fram och tillbaka på hur jag ska göra, kan ju inte jobba med det här såret, inte särskilt hygieniskt liksom. Ringer SVR (sjukvårdsrådgivningen) och får en tid till nån distriktsläkare. Åker dit, läkarn måste be en ortopedjour kolla, ska det öppnas å sys eller inte?! det blev INTE, det blev penicillin å vila. PC-behandling i 8dagar endast 168kr

Så min jobbarhelg blev kort, endast fredag kväll. å de e fan frågan om det inte har blivit lite bättre redan faktiskt. men jag vill inte heller riskera att infektionen blir värre genom att jobba... kan ju inte åka dit å bara sitta, det funkar inte så i vården..

Har sedan jag kom hem från akuten suttit i soffan å slöat med lite handterapi. Å nu lutar det starkt åt att inta ryggläge i sängen.

Utöver det som hänt i veckan så Älskar jag Lars mer å mer för varje dag. Fick ett alldeles underbart mess av honom för en vecka sen som säger allt... mer säger jag inte..

Så alla som läser, ha de bäst.
/HANDikappade jag