1av2

Har nu jobbat en av mina två veckor. Otroligt snabbt tiden har gått måste jag säga, det flyter på ganska bra på jobbet - men jag känner att jag faktiskt inte bryr mig i patienterna som jag gör i vanliga fall... säkert beroende på att jag bara ska jobba 5 dagar till å sen inget mer förrän efter nyår. Såklart gör jag det jag ska, å såna saker men det där personliga som man brukar bygga upp finns inte. det blir så himla långa dagar oxå med tanke på att jag åker 6 på morron å är hemma runt 17. pga att jag åker 5.5mil enkel väg. Rent avståndsmässigt är jag just nu i dalarna om man räknar... :)

Hemma verkar livet flyta på bra, fast jag inte är hemma! Nytt golv och tak har vi fått till i rummet nere. kvar är alla lister å diskbänken som ska fixas till, vill att de ska va klart till tisdag v. 31 då vi ska ha FC här hos oss :o) det roliga är att Lars har samma intention så det kan faktiskt bli klart. Ska iväg på rusta å köpa en ljusslang som vi ska sätta bakom listen i taket, mest troligt röd. Kommer bli skitabra när det är klart. - tror jag!

jag lägger upp bilder när det är klart

varmt!

Varmt ute, väldigt varmt inne! vi har flyttat ner sovrummet, kanske jag har skrivit förut men isf skriver jag det igen. Vi håller på å gör klart därinne nu.. bara allt kvar... dvs i stort sett ska det bara göras nu. ska köpa golv på bauhaus på lördag, samt allt det som måste va till köksdelen i rummet (ja det var tänkt på 70-talet att rummet skulle hyras ut, därför finns det vatten indraget där.) LArs ska ta hjälp av sin familj till veckan, när jag jobbar! farmor får va barnvakt när pappan är hemma å är pappaledig... :)


har känt mig trött å sur skitlänge nu å jag måste nog boka tid hos Malin, sprialjäveln ska ut!!

jag vet inte men är detta jämt fördelat mellan mig å gubben:

Jag
städa - dammtorka, dammsuga, torka golv osv.
tvätta kläder, hänga kläder på tork, ta ner torra kläder, lägga in i skåpen!
laga mat (åtminstone 6/7dar)
diska för hand det som jag anser tar för stor plats i maskinen, plocka i och ur maskinen
skura båda toaletterna (jag har sitsen nere... men det är ändå "nånannan" som skvätt på ringen)
göra rent badkaret
vattna blommor, ute och inne
Bädda sängarna, bädda rent!
Städa bilen

Lars:
klippa gräs
trimma
skotta snö
ibland tvätta bilen


När jag är på dåligt humör kan listan bli hur lång som helst - finns som inget slut!

Det ska iaf bli intressant att höra hur det är att vara pappaledig med tanke på att det tydligen är så lättsamt att vara hemma hela dagarna!

:)