Dag 2. Mina syskon

Jag har haft tur, jag har tre bröder och alla är vi helsyskon. När mina föräldrar skiljdes och träffade nya livskamrater hade dom redan egna barn, så vi har "sluppit" halvsyskon, även om jag faktiskt hade velat ha en syster :)

Min äldste bror heter Tobias, han är 37år och bor i Gällö, med sin hund Nova. Jag börjar starkt misstänka att jag inte får några syskonbarn från honom, vette gudarna varför. Han jobbar ute på Gällösågen och verkar trivas bra med det. Kanske den bror som varit vildast. Tobias har alltid varit så pass mycket äldre än mig, så fastän vi båda bodde hos pappa efter skillsmässan så kan man nästan påstå att jag är ensambarn, eftersom han aldrig var hemma...

Bror nummer 2 heter Andreas, han är 35år och bor med sin sambo Cattis och två katter i en köpelägenhet i närheten av tegelplan, i Östersund. Ej heller några barn där ännu, tur är att Cattis är ung och har tid på sig. Just nu håller de på å renoverar i farmors hus, hemma i Värviken. Verkar som att de ska flytta dit. Det tycker vi alla är roligt. Kanske får Jesper kusiner snart :) Det skulle vara jättekul!! Andreas har aldrig haft ett vanligt måndag-fredag 7-16 jobb. han har jobbat med asfaltsläggning, rensat fisk i norge och just nu jobbar han med att bygga hus i fjällen åt rika stockholmare ;)

Lillebror heter Kristoffer, han är 27år och är nog den av mina bröder jag tycker mest om, kanske för att vi har spenderat mest tid tillsammans, dessutom har han ju bott hos mig i omgångar. Kristoffer är snäll - så snäll att han låter folk utnyttja honom så han själv hamnar i klistret. Tack vare en fd svärmor/far har han fått strula med KF i flera år. IDIOTER! Kristoffer är fadder till Jeppe och vi hoppas alla att det blir kusiner där med en dag. Datorer och WoW är det som upptar lillebrors tid allra mest. 

Dag 1. Presentation

Jag heter då Emma Linnea Kristina Haglund, för 1/3 av mitt liv sedan hette jag Johansson, men jag valde att ta min mammas efternamn när jag var 20, inte för vår underbart goda relations skull utan för att Haglund heter betydligt färre än Johansson!

Jag bor i Bräcke och har gjort så sen april 2008, då jag flyttade hit tillsammans med min då nyblivna sambo Lars. Innan bodde jag i Östersund (Torvalla) och trivdes jävligt bra - rent ut sagt- där! Hade jätteroligt på jobbet oxå :)

7 januari i år (2010) blev jag mamma, med planerat kejsarsnitt fick jag en liten kille, som heter Jesper. Ett namn ingen av oss alls hade i tankarna men för er som känner mig sen tidigare vet att det kanske inte kunde bli bättre med tanke på att jag tillbringade hela gymnasiet med att vara kär på avstånd i en Jesper!
Dagarna går alldeles för fort och i april ska jag börja arbeta igen!
Planerat snitt blev det pga att Jeppe vägrade vända sig i magen! *riktigt behändigt var det iaf*

Vi bor i ett hus, om 7 r.o.k. (tvättstuga, badrum, toalett och två hall'ar oxå) med utsikt över Revsundssjön, å det är som dom säger - man kan inte se sig mätt på utsikten :) Har hittills bara gjort i ordning 2 rum, vårt sovrum och gästrum. Nästa projekt på insidan huset är att lägga heltäckningsmatta på Jeppes rum samt tapetsering och möblering. Utomhus är det en liten delikat dränering på gång (ja till våren såklart)

Jag trivs väldigt bra att vara hemma, men saknar Hanna, i stan väldigt mycket. Även Emma som flyttade till Oslo saknar jag bedrövligt mycket. Skulle jag vinna äckligt mycket pengar skulle jag på direkten säga upp mig! Skulle jag vinna bara litegrann (1-2 miljoner) skulle man väl få fortsätta jobba! Men skuldfria skulle vi iaf vara.

Vad ska jag berätta mer? sånt som kommer längre fram i listan? 3st bröder, skilda föräldrar som båda är omgifta,

Äh, det kommer mera!!

Hittade en månadslista. Ska göra ett försök att fylla i den! :)

Såhär ser den listan ut (tog den av Katrine) Vill ni inte läsa så slipper ni :)

Dag 01 – En presentation

Dag 02
– Mina syskon

Dag 03
– Mina föräldrar

Dag 04
– Mina vänner

Dag 05
– Vad är kärlek?

Dag 06
– Dåtiden

Dag 07
– Framtiden

Dag 08
– Ett ögonblick som jag vill minnas för evigt

Dag 09
– Min tro och livsfilosofi

Dag 10
– Det här hade jag på mig i dag

Dag 11
– Min personlighet

Dag 12
– I min handväska

Dag 13
– Den här veckan

Dag 14
– Våra resor

Dag 15
– Mina drömmar och önskningar

Dag 16
– En vanlig dag hemma hos mig

Dag 17
– Mitt favoritminne

Dag 18
– Min favoritfödelsedag

Dag 19
– Detta ångrar jag

Dag 20
– Den här månaden

Dag 21
– Det här är jag bra på

Dag 22
– Det här mina mindre bra på

Dag 23
– Det här gör mig glad

Dag 24
– Det här gör mig ledsen

Dag 25
– Hemma hos mig

Dag 26
– Mina rädslor

Dag 27
– Mina favoritsaker

Dag 28
– Det här saknar jag

Dag 29
– Saker som jag är tacksam över

Dag 30
– Saker som jag vill göra innan jag dör

Tiden rullar!

Har nu änteligen lyckats sälja min Crescentvagn! gick dessutom bara dryga tusenlappen back på den, jag köpte den för strax under 3000kr å sålde den för 2000kr. That's good!

Annars händer inte så mycket, eller ja det händer massor, men jag har som många andra småbarnsmammor, noll eller väldigt begränsat med tid som jag kan spendera vid datorn, å har jag tid är det facebook jag prioriterar, har jag märkt.

I morron ska jag på WLC-gala i Östersund. å jag vet inte vad jag ska ha på mig!!! Galakläder  - vad är det? Nä man får väl leta fram nå paltor å dra dom på sig :)

Var på kontrollvägning idag, upp 3hg. och med tanke på att jag nyss hade ätit middag så hade jag väl egentligen stått still kanske... menmen, nya friska tag e de varje dag. :)

nu: trolltider å julpynta!