Ont!

Idag har jag ont i höger långfinger, vänster häl och hela högra foten. Vette fan vad det beror på men ont är det. Blir det inte bättre i morgon kanske jag måste uppsöka el doktore.

Nu har jag A-HLR'at. Det var inte så farligt hemskt som jag trodde, men jobbigt som fan var det. Skönt att man gjort det. Nu slipper jag ju göra det framöver. huhu

Nån mer än jag som fullkomligt älskar Beyoncés If I were a boy??
bjuppar på texten:

BEYONCE - "IF I WERE A BOY" LYRICS

If I were a boy
Even just for a day
I'd roll outta bed in the morning
And throw on what I wanted then go
Drink beer with the guys
And chase after girls
I'd kick it with who I wated
And I'd never get confronted for it.
Cause they'd stick up for me.

[Chorus]
If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man.
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

If I were a boy
I could turn off my phone
Tell evveryone it's broken
So they'd think that I was sleepin' alone
I'd put myself first
And make the rules as I go
Cause I know that she'd be faithful
Waitin' for me to come home (to come home)

(Chorus)

It's a little too late for you to come back
Say its just a mistake
Think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You thought wrong

(Chorus)

But you're just a boy
You don't understand
Yeah you don't understand
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Cause you've taken her for granted
And everything you have got destroyed
But you're just a boy

!!!


A-HLR

Ja de e just precis vad jag ska gå på i morron. Hjärt-lungräddning med defibrillator OCH läkemedel.... man kan ju undra vad nyttan av detta är då vi varken har deff eller de läkemedel som ska till vid hjärtstopp !

Idag har jag suttit med 36st verkställigheter.. var inte klart förrän långt efter 16... men det tar jag igen nån annan dag.

Äh, de e väl till å sätta sig med boken så man vet vad det är man utsätts för i morron.. hoppas man slipper svara på frågor ;o)

svarar på frågor från nindo.blogg.se

-Vad gick ni för program på gymnasiet?
Jag gick livsmedelsprogrammet med inriktning mot bageri och konditori

-Jobbar ni med något som har med utbildningen att göra?
Näe det vill jag inte påstå, jag bytte ut brödet och tårtorna mot människor istället, jobbar nu som sjuksköterska. Ett säkert jobb!

-Vad önskar ni att ni gått?
Jag borde ha valt omvårdnad, men ville inte det eftersom tanken var att aldrig jobba med gamlingar....då!
Hade nog även kunnat tänka mig att gå hotell och restaurang.

-Skulle ni jobba ifall ni inte behövde?
Helt ärligt: Nej, möjligen nåt i stil med 25% bara för att få träffa lite folk och vara lite social kanske.

-Vad skulle ni göra för 10 miljoner?
Betala av på huset och bilen, och csn. Resten skulle sättas in på banken, 10 miljoner är inte så mycket pengar ändå om man tänker att man kanske ska försörja hela familjen på det, det ska ju räcka även när vi har blivit gamla, eftersom pensionen antagligen då inte kommer att vara särskilt stor.
Men visst skulle man unna sig saker, som man inte skulle ha gjort annars!

lite förnyelser

Vi är nu lite inne på att fixa till det på nedre våningen... färdigställa duschrummet. Fuktspärra väggen å sen måla å så till sist dit med en duschkabin. Lutar faktskt även åt att vi ska tapetsera lite i stora gästrummet. just nu är det verkligen allt annat än inbjudande. har hittat lite snygga (?) tapeter som kanske hamnar på väggarna.
  
Antingen blårandig eller grårandig fond med grått resten... eller så blir det nåt helt annat. Rummet är ganska mörkt eftersom det dels ligger på botten och att den har en stor balkong ovanförsig, utanför.  Vi får se. Det verkar som att det kan bli jag å Chris som gör jobbet, eftersom Lars vägrar i sten.. helst skulle han vilja att vi lät de va som det är.. *booring*
Vi får la se!!
Duschkabinen är iaf riktigt snygg. å vi har dessutom lite sparade pengar på vårt huslånskonto så vi borde kunna finansiera tapterna därifrån, men det blir nog inte förrän det är lite ljusare ute. så vi kanske hamnar inne i mars..
nu ska jag kolla vidare.....

Idag ska jag..

Idag tror jag, kanske  att jag eventuellt ska ner till lägenheten å städa badrummet ock kanske även köket. tänkte göra sista rycket i helgen. med sugning å torkning. Samtidigt som jag har det jag har att göra här hemma så funderar jag på en långpromenad tillsammans Mikael Blomkvist å Lisbeth Salander.  Nu är det bara drygt 1½månad tills "Män som hatar kvinnor" har biopremiär. Den filmen funderar jag verkligen på att åka till stan å se, alt se den här i Bräcke om den kommer hit. 
Men vi får som sagt se vad det blir att jag tar mig för idag. Jag ska iaf helt bombsäkert iväg på återviningen med massa skräp, och handla lite till dagens middag, som jag tror blir fisk...


 

min apporterande katt

http://www.youtube.com/watch?v=4P3xT8bIJ20

ni får ha överseende med min fjantröst

ingen inspriation

jag har inge roligt å skriva....
även fast jag vill så går de inte.

Dock ska jag i morron börja med mitt ständiga nyårslöfte.. jag gav mig själv tillåtelse att skjuta upp det tills alla helger varit å dom e ju som ni märkt slut nu. *haha*

jag kommer inte att banta, jag ska bara tänka på vad jag äter och undvika sockret, som finns i bröd, pasta, ris, potatis å såklart allt vanligt och ovanligt socker.
fett å kött blir det, sist jag faktiskt körde de här mådde jag jättebra, vet faktiskt inte varför jag inte fortsatte, nu ska även lars hänga med, efterso jag har bestämt att jag inte ska laga särskild mat till honom. dessutom så rimmar det ju fel att jag äter fet mat utan kolhydrater samtidigt som han oxå äter det PLUS att han äter socker å stärkelse dessutom, eller hur.


Vi har lärt katten att apportera. vi kastar iväg en råtta, lemmy springer å hämtar den å kommer tillbaka med den till oss för att kasta den igen. ska försöka fånga detta på bild eller på film å lägga ut här sen.


det får räcka

Svinkallt ute

Usch, termometern visar -25 ute... å jag som måste ut... tror jag ska gå ut i garaget å sätta i motorvärmarkabeln så man slipper kallstarta bilen så hemskt.  Vi (jag) måste börja städa i lägenheten nu.. vi är ju inne på slutklämmen där! Jag tänkte att det är lika bra att jag åker själv eftersom jag vill städa ensam... det blir ju bäst då... huhu, tur i oturen att vi har kvar parkeringen oxå, så man kan plugga in bilen på värme. Vet inte exakt hur mycket jag ska städa idag. tror det kan bli sovrummen bara... å så ska jag spreja in rengöringsskum i ugnen å frosta ur frysen..... är nog bäst man packar ner ordentligt det som ska med... ska dammsuga å torka golven det sista jag gör, eftersom jag inte vill släpa med mig dom grejerna flera gånger, har ju sopen kvar i lägenheten så jag klarar mig nog en stund.
Vet dock inte hur jag ska göra med fönsterputsningen.... i den här kylan...

Här hemma har fönstren immat igen... med frost längst ner, Lars säger att det är kondens... jag säger att det är onormalt och att jag inte vill ha fuktskadade fönster som måste bytas ut i sommar, dock verkar det bara vara 2glasfönster... å de kanske inte e så bra... Borde egentligen prata med agneta å höra om dom oxå hade det så här på vintrarna, eller om det beror på att Lars har stängt alla ventiler... eller kylan, det var ju ett tag sen det var så här kallt ute...

Nä nu måste jag ut till bilen..... 10meter av totalt människoplågeri..

*Caroline, du är en stark mamma*