Köpa hus?

Jag å min sambo har börjat prata kring huruvida vi ska bo i lägenhet eller hus. Jag har hela tiden sagt att ska jag bo i Bräcke nån längre tid, ska jag bo i hus eller möjligtvis bo uppe i Furulund, där lägenheterna har egna ingångar... Men nu har jag insett att det bor alldeles förjäkligt mycke drägg på Tallgatan, (furulund) så jag nästan hellre bor kvar här.  Fast nu är det så att det finns ett hus som är intressant, som vi ska gå å titta på, förhoppningsvis i veckan. Och om huset är så intressant så vi vill köpa det, ska vi försöka pruta ner det så mycket vi kan, eftersom dom vill ha drygt 200.000kr mer än taxeringsvärdet. Isf blir det dessutom installation av antingen bergvärme eller pellets. Vi får isf se vad det blir. Det billigaste av dessa är pellets, men smidigast är bergvärme. Jag låter Lars bestämma helt å hållet vad det ska va, vet bara att det inte ska va det som är nu;: EL!!!
Jag vet att badrummet är rosa med grått golv, och ljusblått porslin...
Köket ska tydligen va ganska gammalt, men det finns ju ikea.. dessutom får man ta sånt pö om pö. Är allt helt å rent så behöver man inte hetsa, skulle tro att det blir tapetsering som blir det första som görs om det behövs. Jag ser fram emot tittandet, å jag hoppas att mäklaren hör av sig i morron så vi får veta när det blir.. Det ska tydligen vara en person till som är intresserad.. huset har varit ute på hemnet ganska länge, å är i princip snart inflyttningsklart. synd på uppsägningstiden här, om man säger så!

Iofs så är det väl inte hela världen, om vi inte köper just det här huset heller, men... ja det skulle va mysigt!

Igår eller om det var i förrgår... ja det var nog i förrgår skickade jag iväg en beställning på framkallning av massa kort som jag har i datorn.. ska bli roligt att få dom på riktigt fotopapper... måste köpa ett till album bara, eller ja, det behövs nog två eller tre till... har kort liggande som inte har nåt album, ;-)

Å så har jag skickat efter lite kläder, bla 2st supersnygga Puma t-tröjor. en åt oss var... man måste unna sig ibland, å nu när jag helt plötsligt tjänar nästan 5000kr mer i månaden än förut så anser jag att jag har råd med lite märkeskläder. Har ju dessutom betalat av alla småskulder nu. Endast forden som är på lån. Annars e de bara hyran, elen, tv-licensen, telefon-bredbandet som e våra gemensamma utgifter, jag har ju mitt underbara CSN som ska betalas med jämna mellanrum, men augustis lån e redan betalt, å det som e för november ska jag betala antingen den här månaden eller nästa.

pju....

Kommentarer
Postat av: Lia

Jag tycker tat ni ska bo i lägenhet :) närmare till stan då!

2008-08-04 @ 21:10:20
URL: http://mydear.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback