Veckans rabalder i tidningen...

Jag å min älskade bor i det berömda huset i Bräcke där det i söndags och under delar av veckan har varit väldigt tumultartat. Hur och vad som är sant låter jag vara osagt, men jag kan säga att det hänger sverigeflaggor på fler ställen än bara på den balkongen... 1 iallafall... Jag är stolt över vår flagga, men det känns ändå konstigt när den hänger på ställen som flaggor inte brukar hänga..

Polisen å nåt vaktbolag har varit här varje kväll och patrullerat, men ikväll verkar det bli fest igen. Inte törs man göra nåt heller, då får man väl däcken sönderskurna på bilen. Aja, fram till kl 22 måste man ju stå ut, sen kan man ju alltid ringa farbror polisen.. Man får hoppas att festen drar vidare nån annanstans.

Håller som bäst på å väntar på lite bilder på insidan av huset vi är intresserade av. Men ryktesvägen säger att det är i jättebehov av både nytt kök och badrum, och det är inte Lars intresserad av att ordna... så det bästa vore väl om vi köpte ett sprillans nytt hus, där det inte behöver göras nånting! Men huset ligger onekligen bra till. Fast jag skulle inte säga nej till sösjöberget heller, där e de hus som e byggda på 70-80-talet.

Man kanske ska annonsera efter hus istället!!

Snart ska vi kolla på Masjävlar, den e rolig!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback