Blodprovet...

för någon vecka sen, typ 3. tog jag på jobbet ett blodprov, min läkare hade beställt uppföljningsprov gentemot: katt samt vissa födoämnen (vete, mjölk, soja, ägg, å några mera grejer som jag inte kommer ihåg) Idag hade jag ett röstmeddelande på mobilen, så jag ringde å lyssnade. Det var Lena på Lungmottagningen som hade ringt. Hon sa att jag skulle ta dom här proverna igen. Så jag ringde upp och berättade att jag hade tagit dom för några veckor sen.. Lena sa att hon skulle ringa Årekliniken å efterlysa svaren. Sagt och gjort, efter typ 20 minuter ringde telefonen, det var Lena som hade provsvaret i sin hand. Enligt detta prov, hon kunde inte tyda siffrorna (bra eller dåligt) så visade svaren positivt vilket e negativt på KATT, MJÖLK och VETE. hon skulle lämna provsvaren till min lungdoktor Håkansson, så skulle hon skiva till mig, om hur jag ska bete mig... Mjölken å vetet kan jag ta.. men om jag får alla mina utslag av Börje, då måste jag nog avveckla honom från mig men jag VILL INTE de. Fast det känns ändå bra att ha fått ett någorlunda besked, men jag trodde verkligen inte att det var så det var.

Farmor e sämre nu, har bestämt med pappa att jag inte ska åka dit. Jag vill inte se henne så som hon ser ut nu, pappa säger att hon ser hemsk ut. Jag vill minnas henne som hon var innan hon blev sjuk. Dessutom så känner hon tydligen inte igen många heller, så jag låter bli, å de enbart för mitt eget egos skull, jag e hemsk jag vet, men jag fixar det inte.

Har hittat ben till sängen (ramen jag har runt sängen nu ska jessica få, Lars HATAR min sängram) på ikea. Har även hittat en huvudgavel med dolda hyllor á 1500kr. Funderar på Ek eller mellanbrun.. lutar mest åt Ek, får fråga Lars vad han vill oxå. Vi får iaf inga nya tapeter i vardagsrummet, fast dom ser ut att ha suttit lääänge.
Jag har iaf börjat att packa lite smått.. alltså inte smågrejer utan smått börjat packa ;-D
Tror att papporna kör flyttbilarna.. iaf svärpappan verkar ha anmält sig frivillig.. tror jag ska be *läs tvinga* min pappa oxå.. om han e ledig...

I juni kommer det hundbebisar hemma hos pappan, då är det jämthundar som kommer, svärpappan funderar oxå på valpar, då är det gråhundar.. Jag personligen gillar jämthundar bäst, men Tikka e väldigt fin å mycket trevlig, fast hon e gråhund *hihi*

*Kan va så att det kan tänkas bli jobba i bräcke för mig, vore ju superbra, så slipper man pendla så mycke. men det är bara om det är ett längre vik, med chans till tjänst annars får jag nog stanna kvar på mitt jobb en stund till..

Idag gifte sig Monica å Chandler, har sett det avsnittet massor av gånger, å jag blir lika rörd varje gång.

nu ska jag in i tvagen,
                                      i morron vankas det brandutbildning samt bilfärd till bräcke,

hej å hå .... behå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback