Stekt fläsk!

Men gudars skymning vad de e varmt, å har varit... fast jag ska erkänna att jag gillar värmen, och vill gärna att den stannar, men nu finns viss risk för att jag måste hålla mig inomhus... vill ni veta varför? *jaaaaa* Fäviken! Stekande sol, å jag säger bara vilken tur att jag ändå drog en annan top över mitt linne som jag först hade tänkt att gå i... hade väl varit rödare än rödast annars...
 
Äckligt svettig är jag oxå.. risk för dusch föreligger!

Jag vet, jag har inte skrivit vad jag har ätit senaste dagarna... jag har inte vågat! Jag har syndat! Men i morron e de måndag å då ska jag va duktig igen..

Igår var vi på stråket! Först åkte jag å gubben till Torvalla, hem till min älsklingsgård! Jag saknar min gamla gård jättemycket! Vi satt där å drack några cider tillsammans med Hanna å Thomas.. tror det blev 3st, plus en god drink bestående av Artic strawberry/vodka med apelsinfanta. Smarrigt! Ni som vet hur glassen X17 eller X21 smakade, kan tänka er hur drinken smakade! 19.57 åkte vi med bussen ner på stan. Vi gick direkt mot det tält vi hade bestämt: Kajplats 1. Beställde mat 175kr var.. hutlöst tycker jag såhär efteråt, jag åt inte för mer än högst 50kr.. iaf... jag hade redan när vi åkte ner på stan dunderhuvudvärk, å befarade att det inte skulle gå över. eftersom jag tog alvedon vid 18-tiden som inte hade verkat! *vadå irri* Lillebror dök utt mitt i maten oxå vilket var huskut trevligt! Jag åt, å började må tokilla... det var liksom droppen! kunde inte dricka pga huvudvärk, å inte äta upp maten pga illamående, så kl 21.45 åkte jag å lars tillbaka till Torvalla. Hann väl inte mer än in så var det HEJ ULRIK som gällde! Å tro mig, det var inte för att jag var full som Ulrik blev aktuell... tror helt enkelt att det var nån form av solsting.. eller bara vanlig vätskebrist!
Somnade vid 23.. å klev upp 9 i morse.. 

Här kommer Fäviken i bilder:

Robinson- Björn.. sålde hattar


Jocke Smålänning! Kolla in hans sexiga rumpa! Trickskytteuppvisning! Hur grym som helst


Lerduvor i kras... han gjorde även fruktsallad.. men de fick jag inte me på bild... hade fullt sjå å kolla utan kameran.!


En ångmaskin!

Vi köpte 2st Hälgetryck oxå, och en bok som Lars Mortimer själv skrev en hälsning till mig i... att hälge tyckte att jag skulle hålla lars från skogen... Tavlorna kommer på bild när dom är på väggen

Ja det var väl allt de..

Tror jag ska försöka mig på en dusch nu.... å smörjning är jag rädd

baj baj

 

Kommentarer
Postat av: Ortodoxx

haha de var ju inte lätt bränd heller :p haha :D

2008-07-28 @ 01:28:15
URL: http://snoffa.se/wordpress

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback