sista dagarna nu...

.. Å sen blir det strejk!! På måndag kl 12 oavsett vad vi gör då går vi sjuksköterskor som inte ska jobba trots strejken hem. Eller hem, vi ska ner på lassa å utgå därifrån på nån form av manifestation. Vi ska tydligen tåga till Vårdförbundets lokal och där få direktiv om vad som gäller under strejken.. Jag hoppas vid gudarna att jag inte behöver åka till stan å va strejkvakt eller nåt.. då jobbar jag hellre asså. känns lite löjligt att gå med plakat å vråla på stan typ : MERA LÖN!

hur som haver så lyckades vi inte tömma avdelningen, utan vi var tvungna att söka dispens för ett visst antal personer, vet inte riktigt hur många. två sköterskor från plan 1 och 2 blev uttagna att jobba. Jag klarade mig! Visst, jag behöver inte strejka men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte vill va lite "ledig". Jag jobbar i helgen och det kanske är drygt 10-14 patienter kvar på avdelningen under helgen. jag vet att några går i morron å på söndag. Ska bli skönt å ha de lite lugnt.

Snart ska jag sätta mig i bilen å åka till stan. Lars ska åka hem till Viken å jaga bäver i helgen så jag åker in redan idag. får lite sovmorron iaf i helgen, de känns hur bra som helst..

ja jag ska väl försöka hålla bloggen uppdaterad om vad som händer...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback