4-dagars diet

Dag 1.
Frukost:
Frukosten är densamma alla 4 dagarna.
½grapefrukt
Kaffe eller te utan socker och mjölk
.

Lunch:
Grillad biff eller köttfärsbiff
Grönsallad och tomater utan dressing
1 äpple
Om lunchen: Ät så mycket grönsaker och kött du vill! Glöm inte att dricka ett stort glas vatten innan du börjar äta. Drick även till maten och ät långsamt.

Om eftermiddagen: Din lunch med kött och sallad innehåller mycket protein men lite kolhydrater. Därför kan du känna dig trött på eftermiddagen. Ta då en kopp kaffe eller te eller, om det är möjligt, en kort promenad, det piggar upp.

Middag:
2 hårdkokta ägg
Haricots verts
½ grapefrukt
Om middagen: Du får äta hur mycket haricots verts du vill. Ett sätt att pigga upp måltiderna är att duka lite fint. Kombinera inte ätandet med andra aktiviteter, som att titta på tv eller läsa. Koncentrera dig på maten, ät långsamt, tugga och lägg ner besticken mellan varven och drick!

Dag 2
Samma frukost som dag 1.

Lunch:
1 Lammkotlett
Grönsallad utan dressing
1 glas tomatjuice

Om lunchen: Grattis om du gillar grönsallad, du får äta hur mycket du vill. Blanda sorter, passa på att prova nya, smakrika typer av sallad

Middag:
Squash och blomkål, kokt eller rå.
Haricots verts
osötat äpplemos

Om middagen: Här får du frossa i kokta grönsaker, ät så mycket du vill. Liten varning dock för att H-V är en bönväxt och att man kan bli gasig i magen om man äter för mycket.  Motverka gasbildnng genom att äta långsamt och ev röra på dig efter maten. Äppelmoset är tänkt som en dessert. Lägg upp fint och njut! Passa på att vänja dig vid osätad äppelmos.

Dag 3.

Frukost som tidigare dagar.

Lunch:
Grillad kyckling utan skinn
Grönsallad och selleri utan dressing
1 äpple

Om lunchen: Nu kommer du förmodligen vara rejält sugen på massor av kyckling och då får du äta hur mycket du vill. Ta dock bort allt skinn och synligt fett. Och glöm inte att äta rejält med grönsaker i din iver över kycklingen.

Middag:
Grillad köttfärsbiff
skållade tomater
1 glas katrinplommonjuice

Om middagen: Du får äta obegränsatmed skållade tomater och hoppa inte över katrinplommonjuicen, den hjälper dig att hålla magen igång! Glöm inte att dricka mycket vatten, gärna ett glas före maten.
Dag 4
Samma frukost som tidigare

Lunch:
2 hårdkokta ägg
Haricots verts
1 glas tomatjuice

Om lunchen: Som vanligt äter du hur mycket bönor du vill. Och glöm inte: vatten, vatten, vatten!

Middag:
Grillad biff eller köttfärsbiff
Grönsallad och tomater utan dressing
1 glas osötad ananasjuice (kan bytas mot äpple)
Om middagen: Ät så mycket biff och sallad du vill, men komihåg att du är kvar i din diet-rutin ända till midnatt, och resultatet av din viktminskning ser du först på vågen i morgon bitti!

Ja inte vet jag om det funkar men det ska provas... kanske bäst att göra de på en helg, då blir det inte så långt mellan frukost å lunch,.. heheh

Kommentarer
Postat av: carina

Jag ska också prova denna på en helg inte denna men nästa då jag kanske är ledig.Så kan vi jämföra sedan:)

2008-09-11 @ 08:00:32
URL: http://carinaina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback