Äntligen hemma!

Är nu åter i hemmet!! Blev en sväng till staden, å inhandlade lite mat. 740kr gick de kalaset på. Vi var även tvungna att käka den där hamburgaren dom gör reklam på tvn för på Max. Crunchy nacho burger... hur god som helst! Vore det inte för att jag faktiskt MÅSTE hålla igen nu ett tag framöver så skulle jag kunna äta många såna burgare!
Tänkte faktiskt nyttiga till mig redan från i morgon, men jag får nog rucka på lite krav till helgen eftersom vi ska ner till Viken då, å veckan efter fyller jag ju år så då ska det väl bli tårta antar jag.  tror jag ska göra en vanlig med mosade bananer å chokladpudding,.. kanske nonstop på, det var längesen man åt sån tårta! hoppas det finns många svarta i påsen bara... *hihi*

Besökte Michaela å Jonathan en sväng innan vi åkte från stan, tyckte inte att magen hade blivit just nåt mycket större sen sist! iofs bara drygt 1½vecka sen... i morron är det två veckor kvar, så nu kan bebisen komma.... vagnen hadedom fått hämta oxå... åh det ska bli så roligt å mysigt när bebisen kommit! då ska man få sytta, å hoppas på att Lars blir sugen han me ;o )


Kommentarer
Postat av: carina

Kanske det blir en liten tripp till viskan också?

bjuder på god äppelpaj med vaniljsås:)

2008-09-14 @ 20:36:39
URL: http://carinaina.blogg.se/
Postat av: emma

SVAR : ja vem vet?!

2008-09-15 @ 06:21:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback