Maggitarr!

Jag har fått maggitarr tror jag! Det känns så, det moler å värker i magen hela tiden, jag kan heller inte avgöra om jag är hungrig eller mätt när jag har ätit.. så därför har jag med all säkerhet ätit på tok för mycket sista tiden, just för att jag inte känt mig mätt. Ska nog göra ett besök på apoteket å köpa omeprazol för magen, snart!

Idag har jag å svärmor varit på förmiddagspromenad. Vet inte exakt hur långt det blev, nånstans runt halvmilen skulle jag tro. Jag konstaterade att jag har sämsta kondisen ever.. å flåsade på som värsta 243kilos valen på första promenaden på 15år så fort det blev lite uppför... ja herregud.. detta måste de verkligen bli ändring på. Nu ska vi gå en sväng i morron me.. *skönt* Man känner sig iaf ganska nyttig efteråt, å de e ju dessutom ganska skönt att röra på fläsket! En negativ grej: mjölksyra!!  jag som e laktosintolerant......... *näääääääääääääääärå* Jag vet inte riktigt vad som har hänt men inatt vaknade jag av att jag hade tokkramp/sjånadrott´n (sendrag) i vänster vad.. å den spökade lite under hela promenaden! Saltbrist sa mamma Carola, men jag vet inte jag, jag tog en tsk salt å vatten men inte känner jag nån förbättring än inte.

Igår när vi kom ner hit till Viken så hade vi fått vår leverans av Tallinsprit! 1100kr drygt för: 
1 liter Minttu
1 liter pina colada
1 liter Stolichnoja (inhemsk vodka)
1 liter J.W black Label 12årig whiskey
1fl Galliano (vet inte mängden)  och 
1 fl. Calvados...  Måste säga att vi fick valuta för pengarna. Bara Whiskeyn skulle i sverige ha kostat närmare 700kr tror jag, nu vart det inte ens halva priset. 
Lutar nog åt att vi måste fixa nya pass å åka över i sommar vi med... fast kanske ta en längre tur så man hinner se nåt. nu skulle det tydligen ha varit ganska stressande, 7 timmar inne i själva Tallin.. bara. Å den mesta av den tiden gick väl åt inne på winestore kan jag tro.
Vi hade iaf spritprovning här igårkväll... *gott*

Nu kom en attack i magen.... hungrig eller inte hungrig, det är frågan! *antagligen inte*... 

Kommentarer
Postat av: carina

Ja du Emma , det där låter inte roligt.Men hoppas att du blir bättre snart.Promenader är aldrig fel,man tror att man har bättre flås än man har.Fortsätt gå.

2008-09-20 @ 16:36:11
URL: http://carinaina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback