Pannrum!

Befinner mig nu hos min käre far, det är alltid lika skönt att åka hem eftersom det är så lugnt här. Dock blåser det så himlans kallt idag så ute vill jag inte vara, fast jag skulle behöva gå en promenad för magens skull. Det är fan sant att magen stannar upp när man är gravid. känns som förlossning var å varannan dag nu *hahahahahaha* Tur det finns Katrinplommon! nog om det.

Pappa håller på å grejar ett nytt pannrum ute i den forna vedboden. Det går sakta men säkert framåt. Accumulatortankarna och själva pannan står där dom ska, men är inte inkopplade ännu. utanför blir det vedbod åt ena hållet och en liten toalett åt andra hållet, kanske även är tänkt att tvättmaskin och tumlare ska vara där. Nu är både toaletten och tvättmaskinen på övervåningen! Toa nere har vi längtat efter jämt. och att ha tvättstugan i markplan är ju faktiskt att föredra. Vi har ju våran nere i källarplanet, vilket iofs går bra det med eftersom jag inte behöver gå upp och ut för att hänga tvätten. kan ju gå ut på nersidan också eftersom vi har southerränghus. Dock hänger jag inte tvätten ute av den enkla anledningen att jag inte tycker om lukten på kläder som hängt ute. Jag vill att det ska lukta gott, inte sönderblåst! bläää!!
Så vi har faktiskt inte någon klädvinda ute på våran gård! Dessutom regnar det ju jämt när man har hängt ut. Vi har en liten som hänger i taket på balkongen som jag använder ytterst sällan! typ en gång. Jag skulle dock vilja ha en torktumlare, något säger mig att det skulle va behändigt sen när det blir barn i huset!


Funderar jättemycket på tänkbara namn till vårat barn. Lars verkar inte ha några förslag alls, mer än att om det blir en pojke ska han heta Gustav efter hans farfar - som var Lars stora idol. Dock dog han alldeles för tidigt. Han behöver inte heta Gustav i tilltalsnamn, har han sagt. Fast jag tycker det är fint så det kan absolut bli det om det blir en kille. Än så länge  har jag bara kommit på dehär:

Flicknamn: Jennie (efter min mormor Enny), Stina (efter min farmor Kristina men som kallades Kerstin), Lina

Pojknamn: Daniel, Gustav,

Mina kusiner på min mors sida heter: Linn, Anders, Emelie, Peter, Daniel och Lina.
På fars sida: John-Erik, Jan-Ove, Martin och Jannike.
Lars kusiner (Alla 3) heter: Peter, Joar och Irma. Peter är 40år och Irma är nyfödd! Joar 1½år.

Det är svårt det där med namn!


Kommentarer
Postat av: Sandra

Svårt med namn, det är sant. Men kul är det att se vad andra funderar på!

Vi behöver ju bara tänka ut killnamn iaf. Fast tjejnamn har vi redan ändå, men de blir nog aldrig använt av oss.

2009-10-04 @ 12:34:45
URL: http://perfectbynature.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback