Dag 2. Mina syskon

Jag har haft tur, jag har tre bröder och alla är vi helsyskon. När mina föräldrar skiljdes och träffade nya livskamrater hade dom redan egna barn, så vi har "sluppit" halvsyskon, även om jag faktiskt hade velat ha en syster :)

Min äldste bror heter Tobias, han är 37år och bor i Gällö, med sin hund Nova. Jag börjar starkt misstänka att jag inte får några syskonbarn från honom, vette gudarna varför. Han jobbar ute på Gällösågen och verkar trivas bra med det. Kanske den bror som varit vildast. Tobias har alltid varit så pass mycket äldre än mig, så fastän vi båda bodde hos pappa efter skillsmässan så kan man nästan påstå att jag är ensambarn, eftersom han aldrig var hemma...

Bror nummer 2 heter Andreas, han är 35år och bor med sin sambo Cattis och två katter i en köpelägenhet i närheten av tegelplan, i Östersund. Ej heller några barn där ännu, tur är att Cattis är ung och har tid på sig. Just nu håller de på å renoverar i farmors hus, hemma i Värviken. Verkar som att de ska flytta dit. Det tycker vi alla är roligt. Kanske får Jesper kusiner snart :) Det skulle vara jättekul!! Andreas har aldrig haft ett vanligt måndag-fredag 7-16 jobb. han har jobbat med asfaltsläggning, rensat fisk i norge och just nu jobbar han med att bygga hus i fjällen åt rika stockholmare ;)

Lillebror heter Kristoffer, han är 27år och är nog den av mina bröder jag tycker mest om, kanske för att vi har spenderat mest tid tillsammans, dessutom har han ju bott hos mig i omgångar. Kristoffer är snäll - så snäll att han låter folk utnyttja honom så han själv hamnar i klistret. Tack vare en fd svärmor/far har han fått strula med KF i flera år. IDIOTER! Kristoffer är fadder till Jeppe och vi hoppas alla att det blir kusiner där med en dag. Datorer och WoW är det som upptar lillebrors tid allra mest. 

Kommentarer
Postat av: Caroline

vad är det för fel på att ha halvsyskon? :P

2010-12-15 @ 19:25:49
URL: http://nindo.blogg.se/
Postat av: Emma

Nej det är absolut inget fel på halvsyskon. Jag försökte nog mena att jag tycker det räcker utmärkt med 3 bröder.

2010-12-17 @ 11:17:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback